logo

Manažment

Manažér reštaurácie

Hrubý mesačný plat - Slovenská republika
Na plat zamestnanca vplýva viacero faktorov, predovšetkým región, v ktorom pracuje, dĺžka praxe, veľkosť spoločnosti a ďalšie.
Porovnajte svoj plat s ostatnými ľuďmi na rovnakej pozícii a v rovnakom regióne bezplatne a anonymne.
80% ľudí zarába:
1 369 - 3 173 USD
10% zarába menej ako 1 369 USD
10% zarába viac ako 3 173 USD

Mzdy v prieskume vyjadrujeme v hrubom.

Na základe platového prieskumu Platy.sk 80% ľudí na pozícii Manažér reštaurácie v krajine Slovenská republika zarába od 1 369 USD do 3 173 USD mesačne v hrubom.

Menej ako 1 369 USD zarába 10% zamestnancov a 10% ľudí zarobí viac ako 3 173 USD.

Prieskum vychádza z dát od zamestnancov očistených od extrémnych a duplicitných hodnôt.

Popis pracovnej pozície

  • Dozorovanie denných operácií reštaurácie s cieľom dosiahnuť vysoký štandard služieb a spokojnosť hostí.
  • Riadenie náboru zamestnancov, ich vzdelávania a hodnotenia pracovného výkony s cieľom vybudovať kompetentný tím.
  • Vývoj a implementácia efektívnych marketingových stratégií s cieľom propagovať reštauráciu a zvýšiť záujem zákazníkov.
  • Monitorovanie finančného výkonnosti vrátane rozpočtovania, predpovedania a kontrola nákladov s cieľom maximalizovať ziskovosť.
  • Zabezpečenie dodržiavania predpisov v oblasti zdravia a bezpečnosti, ako aj udržanie čistoty a hygienických štandardov.
  • Spolupráca s kuchárskym personálom pri tvorení a aktualizovaní menu, ktoré sa zhodujú s preferenciami zákazníkov a sezónnou dostupnosťou.
  • Riešenie zákazníckych dopytov, sťažností a spätných väzieb s cieľom vylepšiť zážitok z stravovania a pestovať lojalitu.
  • Udržiavanie vzťahov so dodávateľmi a partnermi s cieľom zabezpečiť včasné dodanie kvalitných produktov.
  • Analýza trhových trendov a aktivít konkurencie s cieľom identifikоваť príležitosti pre rast a zlepšovanie.
  • Plánovanie a organizρωση špeciálnych udalostí a propagačných akcií s cieľom prilákať nových zákazníkov a udržať existujúcich.

Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách

Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.

Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca

Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.

Pozícia Manažér reštaurácie - Manažment na trhu práce

Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov

235. miesto

Zastúpenie žien na pozícii

57%

Priemerný vek respondenta na pozícii

35

687. miesto

Vrátnik, informátor

Pomocné práce

Salary group 1

881 - 1 383 USD

236. miesto

Vedúci lesnej správy

Vodohospodárstvo, lesníctvo, životné prostredie

Salary group 2

1 395 - 3 084 USD

235. miesto

Manažér reštaurácie

Manažment

Salary group 2

1 369 - 3 173 USD

234. miesto

Väzenský dozorca

Bezpečnosť a ochrana

Salary group 2

1 270 - 3 091 USD

1. miesto

Development Director

Vrcholový manažment

Salary group 3

3 229 - 12 317 USD

Zdá sa vám platový interval široký?

Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika

Porovnajte si plat s ostatnými

Ponuky práce vhodné pre Vašu pozíciu:

Nájdite pre seba lepšie platové podmienky alebo finančné a nefinančné benefity.

Zobraz ponuky práce na Profesia.sk

Získajte detailné informácie o platoch na Slovensku

Mzdy od zamestnancov
Solo
1 pozícia na rok
99,00 EUR*
Prístup pre 1 používateľa
Ideálne pre jednorazovú analýzu konkrétnej pracovnej pozície.