Popis pracovnej pozície
- Preberanie, kontrolovanie a uskladňovanie surovín pre cukrársku výrobu.
- Pripravovanie širokej škály cukrárskych polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov.
- Obsluhovanie strojno-technologických zariadení.
- Dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a postupov.
- Vykonávanie senzorickej kontroly akosti výrobkov.
- Krájanie a zdobenie hotových cukrárskych výrobkov.
- Odoberanie vzoriek z polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov pre účely laboratórneho rozboru.
Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách
Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.
Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca
Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.
Pozícia Cukrár - Poľnohospodárstvo a potravinárstvo na trhu práce
Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov
Zastúpenie žien na pozícii
Priemerný vek respondenta na pozícii
687. miesto
Krajčír
Textilný, kožiarsky a odevný priemysel
787 - 1 250 USD
612. miesto
Zvukár
Umenie a kultúra
966 - 1 975 USD
1. miesto
Generálny riaditeľ
Vrcholový manažment
2 048 - 12 139 USD
Zdá sa vám platový interval široký?
Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika
Porovnajte si plat s ostatnýmiZískajte detailné informácie o platoch na Slovensku
Pro
Platový report pre firmu
118,80 EUR*
* s DPH / 99,00 EUR bez DPH
Objednať report- Plat na pozícii podľa regiónu*, vzdelania, praxe, veľkosti firmy
- Celkový plat a jeho zložky* (variabilná zložka, provízie, odmeny)
- Rozloženie respondentov do mzdových pásem
- Rozpätie platu vyjadrené 1. decilom, 1. kvartilom, mediánom, 3. kvartilom, 9. decilom a údaj o priemernej mzde.
- Podrobný rozpis všetkých sledovaných poskytovaných nefinančných benefitov*
- Analýza finančných benefitov*
- Informácia o zastúpených spoločnostiach vo vzorke* * dostupné v prípade použitia regresného modelu